Εξαιρετικό φαγητό και μουσική. Όπως είχαμε συμφωνήσει ήταν όλα υπέροχα το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

#9 posted on TripAdvisor

Πολύ όμορφος, λειτουργικός χώρος. Άψογο service, φαγητό και ποτό. Και εκτός όλων των άλλων, και μεγάλα parking και με security παρακαλώ.

#8 posted on TripAdvisor

Άψογο service. Όλα πήγαν τέλεια στον γάμο μας. Ο χώρος φανταστικός, η μουσική τέλεια, το φαγητό υπερπαραγωγή και τέλος η άψογη συνεργασία με τον Δημήτρη. Σας ευχαριστούμε για όλα!

#7 posted on TripAdvisor

The best team ever!!!! Ο Δημήτρης και η ομάδα του. Ο καλύτερος wed planner ever!!!!! Ολυμπία, Μιχάλη, Αντρέα, Σταύρο κάνατε την ομορφότερη ημέρα τη ζωής μας να είναι μοναδική!!!!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους!! Κτήμα Νησίς Dream Team For Ever!!!!! Κώστας-Υρώ 31/08/2019!!!!!

#6 posted on TripAdvisor

Ένας υπέροχος χώρος με εξαιρετικό φωτισμό τόσο στο φυσικό περιβάλλον όσο και στα νερά της πισίνας που κάνουν την ατμόσφαιρα αρμονική. Τα vintage στοιχεία που επικρατούν στη διακόσμηση σου θυμίζουν παραμύθι. Όσο για το φαγητό ολοκληρώνει την εναρμόνιση των συναισθημάτων καθώς οι γεύσεις τόσο των αλμυρών γευμάτων αλλά και των γλυκών-φρούτων που ακολούθησαν ήταν υπέροχες…

#5 posted on TripAdvisor

Εξαιρετική ατμόσφαιρα με προσεγμένο και καλαίσθητο χώρο. Καλομαγειρεμένο φαγητό με πλούσιο μπουφέ από παραδοσιακές κ μοντέρνες γεύσεις. Το προσωπικό ευγενικό και σε εγρήγορση. Ο γάμος των ονείρων μου έγινε πραγματικότητα χάρη στον Δ. Καλλιβρούση (Wedding Planner).

#4 posted on TripAdvisor