ΕΜΕΙΣ

Το «Κτήμα Νησίς» είναι ένας επίσημα αδειοδοτημένος χώρος, διαθέτει άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, στεγασμένου και υπαιθρίου χώρου εκδηλώσεων, άδεια λειτουργίας μουσικής στεγασμένου και υπαίθριου χώρου.
Το Νησίς Catering διαθέτει άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος και είναι πιστοποιημένo κατά ISO 22000:2005 από BM TRADA CERTIFICATION για όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, όπως και διάθεσης έτοιμων εδεσμάτων.


Το «Κτήμα Νησίς» δημιουργήθηκε το 1992 σε μια ιδιόκτητη, καταπράσινη έκταση 20 στρεμμάτων στην Κηφισιά. Είναι ένας από τους λίγους χώρους στην Αθήνα που μπορεί να φιλοξενήσει πολυπληθείς εκδηλώσεις με μια πλήρως ολοκληρωμένη μορφή οργάνωσης (παρασκευή φαγητού και παροχή κάθε υπηρεσίας σχετικής με την εκδήλωση στις ίδιες εγκαταστάσεις).

Στόχος της «Νησίς» είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών της. Οι άνθρωποι της «Νησίς» διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να κάνουν τις ιδιαίτερες επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές σας αξέχαστες.

Οι τρεις κύριοι τομείς υπηρεσιών της «Νησίς» είναι οι Δεξιώσεις, οι Επαγγελματικές Εκδηλώσεις και το Εξωτερικό Catering. Με πλούσιο εξοπλισμό, ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, άριστη ποιότητα υλικών, άμεση εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα, η «Νησίς» σας προσφέρει μια ξεχωριστή διάσταση στην εικόνα της δικής σας εκδήλωσης.

Η πρόσβαση στο «Κτήμα Νησίς» γίνεται άνετα και γρήγορα από την Εθνική Οδό (κόμβος Ν. Κηφισιάς) και οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν μεγάλο χώρο στάθμευσης 3.000 τ.μ.